Thursday, April 21, 2011

WE'RE TIRED but HAPPY ! ;)

بسم الله الرحمن الرحيم

JAM 1030pg

tahukan waktu apa nie? aizi dan ammar ajak saya pergi ikut ke KB MALL , sebab nak tunaikan janji dia dengan POKKA ,dan FAHMI , dan suka ria, tak pelah demi tidak mengecewakan kawan, mak saya izinkan. ALHAMDULILAH :)

lagi pun, lama tak keluar jalan-jalan dengan kawan, seronok jugaklah sebab kawan adalah family kedua dalam kamus aku !

susah nak cari kawan-kawan yang sejati ini, alhamdulilah, saya masuk sester nie dapat berjumpa kawan-kawan laki yang memang serasi dengan jiwa , yang perempuan boleh cakap ni je = .= '  pun ok dan ok lah !

im , im , im
jawapan kat sini "terpaksa"
macam mana lah nak cari anda sedangkan saya tak de pun number fon
ke apa-apa ! ==''
terima kasih, dengar luahan hati saya sejak beberapa hari,minggu
kebelakangan,
mungkin dia DEACTIVED sebab naik muntah kot?
HARHARHAR !!

kata farid "berkawan biar sampai 5000" sebab limit facebook 5000 je ,ok ! 


sewaktu bila eh amin cakap macam nieh ! 


"WALAUPUN KAMI PENAT KAMI TETAP GEMBIRA " (biar pelat sikit 'R' tu)


credit to : ammar,amin,pokka,syafiq,aizi,fahmi


ammar berat nanang loni, hari tu guru mengaji aku sekarang dia pandai ajar pelik-pelik
ingat tak?

ni pun,yg ni teman se-tadarus tapi loni ~
ce ce ce citer kp? ==''

cover2 
cover2



baju baru , good luck untuk interview
BIASISWA FELDA !

no comment

seperti dijanjikan !

ammar cakap "makan kena layan"
ambik kau layan !

p/s
satu  persoalan?
bilah lagi boleh buat macam nieh ! nanti masing-masing sibuk ,dan fly situ sini , GOOD LUCK SEMUA ! DOAKAN KEJAYAAN saya juga di dunia dan akhirat 


add on ;) TIDO awal weh male nieh !


ma'a salamah wa ila liqa'

5 comments:

  1. wah jahat ngat awok!!! huhu sedeh saya..aq xajar jahat la penah ehh hahah..aloh la...aq cumo oyak jah tadi budok tino tuh pakai pelik hahaa..parok2 sungguh xleh wat bini haha doh la nk tunjuk boxer dio ko ore ramai hahha gong tino tuh..T_T afnas misunderstood what im saying tadi huhu =.='

    ReplyDelete
  2. sedeh sayo awok kato pelat R..huu..

    bereh,by the way, good luck deh penas..smula2 mu belanjo aku main boling pulop..

    haha

    ReplyDelete
  3. parok amin penah blanjo bnyk doh marin..amin jah blanjo skit hahaha

    ReplyDelete
  4. OK OK nanti aku ada banyak duit,aku ajak la kome ,kluar deh ;) ,skrang nie kegawatan ekonomi etek :)

    ReplyDelete
  5. singgah di sini smbil baca n3...

    singgah2 la disini
    dan boring2 kite bergelanggang santai d sini..

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete

thanks;)

thanks!!

Followers