Wednesday, March 2, 2011

MARCH (,\I/,,)

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum , 
wah dah !! BULAN MARCH rupa-rupanya hari ini , 

jap ADAKAH INI Autumn ?? kenapa eh , daun-daun pokok kat rumah aku ni gugur ? =..="
HAHAHA tak la berapa plik !

MASA pantas berlalu sih , memang tak tunggu kita walaupun sedetik , 

SAY bye2 , to FEBRUARY !

aku kena belajar HAKIKAT aku terpaksa melalui bulan ini , walaupun ada sedikit perasaan yang macam ni (>_<) ,

FEBRUARY 2011 ; JUMPA pulak eh tahun HADAPAN ! ;)

4/2/2011 - ASIAH mempromotekan makanan masakan dia seperti murtabak super saiya ; karipap en. satan ; pencicah majin boo ; nasi tumpang datuk kame ; ayam goreng beziku  dan banyak lagi 

7/2/2011- KEMASUKAN PELAJAR SBP @ MRSM sesi 2011 , happy je tengok diorang masuk ! ;)

8/2/2011 - OFF jap =..=" 

9/2/2011-  hari sungguh malang ; tergelincos depan MAK CIK KAUNTER depan TMnet

10/2/2011- tiba-tiba minat lagu KOREA(hyun bin)

12/2/2011-  i found my beloved teacher blog > TEACHER SABRINA <

13/2/2011- KARNIVAL MASUK U -sengal

14/2/2011 - kononnya jadi pasangan suami isteri pergi ke sekolah tengok anaknya =..='

17/2/2011- CUTI-CUTI CINTA BERSAMA AMMAR , AIZI ( tidak boleh dilupakan kerana inilah first time dapat peluang)

26/2/2011 - REUNION bersama budak-budak SMKPC1 08

28/2/2011 - MY BROTHER BIRTHDAY ; MUHAMMADA ADAM SYAFFIQ ;)

macam mana pulak dengan MARCH !!


p/s

ni lah nak tunjuk kerajinan aku kot ; siap-siap pun summary pasal feb 2011 , tengok la bulan-bulan depan aku buat lagi tak macam gini , kot2 aku nak kerja , x sempat nak buat lagi?
sebut je kerja, tapi tak buat-buat pun =..="

AKU NAK KERJA-KERJA ! KERJA ! 
(gaya orang pengganggur dan tak buat apa kat rumah)



1 comment:

  1. march juga bulan utk menerima berita... SPM!!!
    berdebar tak?

    ReplyDelete

thanks;)

thanks!!

Followers