Sunday, June 29, 2014

#1st Ramadhan 1435

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum wbt,


setelah sekian lama tidaklah mengupdate kan diri di blog ni, nah hari ini 1st Ramadhan aku rasa terajin nak update.

Untuk kaum muslimin selamat menunaikan ibadah berpuasa dan berbuka ya, sekarang dan nak dkt kul 6 pm dah nak masuk waktu.

Bila tiba Ramadhan alangkah sedihnya bagi diriku kerana tidak dapat berpuasa dengan keluarga pada awal2 Ramadhan , kerana mereka pun faham yang ana akan menduduki Professional Exam tidak lama lah lagi, kawan-kawan doakan saya. inshaALLAH.

Bila berjauhan pada waktu macam ini,, mulalakh merindui ma abah adik abg, masing2 berada di haluan sendiri, bagi aku rindu nya adik kesiannya dia dkt Puncak Alam, makan apalah dia, dah la dia mcm tu :( . Semoga dia pandai2 lah berdikari

Soalan yang menyentuh hati abangnya tadi?

"Adik makan apa sahur tadi ?"
dia jawab makan roti dengan susu je ..

Menangis dlm hati seorang abang :( .

Sebelum masuk ramadhan semalam , aku sempat jenguk2 dia di puncak , nampak semakin kurus.

Mungkin sekadar itu shj kot.


Selamat Berbuka Puasa :)

1 comment:

  1. Dah nak masuk tahun baru ni... sila lah update entry baru

    ReplyDelete

thanks;)

thanks!!

Followers